Graalskursus

This post is also available in: English

Graals-Kursus

Gralskurset blev kanaliseret ned til mig af Maria Magdalene i julen 2007, og har en dybt transformerende virkning på dit hjerte-chakra. Alt afhængig af, naturligvis, hvor nemt du tør overgive dig til Kærligheden.

I starten var det en workshop, som varende en enkelt dag, men kurset virkede så voldsomt på folk, og gik så dybt, så det blev nødvendigt at udvide det. Først med endnu en dag, og siden til at omfatte en hel weekend.

Jeg har også en del faglig viden herom, idet jeg er medlem af en druideorden. Druiderne var de første til at acceptere kristendommen overhovedet, udenfor Det Hellige Land, og den viden som Jesus og Maria Magdalene videregav på deres hyppige rejser med Josef af Arimathæa til den hellige ø Avalon (byen Glastonbury idag) findes her i sin ældste form. Desuden er Avalon alias Glastonbury hele verdens hjertechakra, og The Tor (se baggrunden på billedet) er således også forbundet med Himmelbjerget, som er Danmarks hjertechakra (kan I se ligheden?).

Gralskurset er dybt transformerende for dit liv, da der arbejdes med hjerte-energien samt det at blive født på ny ind i din sande sjæls-form, Maria har fortalt mig, det er det mest kraftfulde af alle kurserne og så meget anderledes end de andre, dette fører for mange til en stærk personlig udvikling på mange planer.

I dyb kontakt med De Højere Magter vil jeg starte med at fortælle den ældgamle historie om Den Hellige Graal på et langt dybere hjerte-plan end de fleste kender til, derefter vil jeg gå ind og fortælle om druidernes placering i denne sammenhæng.

Jeg vil fortsætte med at fortælle om druidernes lære og indvielsestrin og derefter ved harpens hjælp føre deltagerne ind i nogle dybt healende guidede meditationer baseret på de fem graals-symboler, som ligger fremme på et ganske særligt alter, disse meditationer vil forstærke deltagernes hjerteenergi og følsomhed overfor deres medmennesker, samt sætte dem i forbindelse med forskellige keltiske energiformer, som bringer dem ind i de dybeste graals-mysterier og sætter dem i forbindelse med den stærkt healende spirituelle opvågnen der følger af at kunne overgive sig fuldt og helt til Kraften i og omkring os.

Vi skal arbejde med en kraftfuld symbolverden, hvor naturligvis den Hellige Graal har en central plads, dog også bakket op af de øvrige graalssymboler, sværdet Excalibur, stenen og gralsspydet, samt naturligvis det femte element, elementet æter, Caer Wydyr, som repræsenterer selve Kærligheden i Hjertet og binder alle elementerne sammen til en helhed.

Efterfølgende vil deltagerne have mulighed for at beskrive deres oplevelser, og Sosha vil med sin clairvoyance og sit lys forstærke og klare den enkeltes oplevelse.

Disse stærke, stærke indtryk vil løbende blive manifesteret på mange planer i os under kurset gennem udførelse af praktisk ceremonielt arbejde samt at kunne arbejde mere intensivt med os selv og andre i forbindelse med graals-symbolerne.