Urte-farve-frekvens-lyd kursus

This post is also available in: English

Urte-farve-frekvens-lyd kursus incl. essens, creme og duftspray

Kurset vil vare længere end mine øvrige kurser, fra fredag morgen til mandag aften, derfor er prisen højere.

Du behøver ikke at have deltaget i tidligere kurser, blot du kender til, og har mødt dit/dine kraftdyr.
Vi skal på dette kursus både arbejde på traditionel shamanistisk vis og med engle-kraften, men mest af alt skal vi samarbejde med de devaer, der hører til træer, planter og dyrenes sjæle.

Vi starter med at tænde lys, rense os selv og rummet, samt vore kraftgenstande med røgelse, rense hinanden med rasle, kalde retningerne ind, en kort præsentation i cirklen med tre ord om os selv samt, opremsning af dine kraftdyr, samt, hvis du kan, øvrige åndelige hjælpere.

Derefter kraftdyrsdans.
Så skal vi ind og finde følgende:

vore kraftdyrs medicinplanter, den farve/frekvens/lyd, der svarer til hver af vore kraftdyr/planter, den plante, der kan heale den sygdom/ubalance vi er disponeret for, den plante og den sang, der kan heale den, der skal være din klient på kurset.

Så skal vi lave en særlig form for shamanistisk healing ved hjælp af en trommerejse med efterfølgende snak om hvad vi kan bruge den til.

Vi skal:
– Lære om toner = farver = chakraer.
– Synge planterne og deres lyd i en cirkel. (Du behøver ikke at kunne synge)
– Tegne planters/træers eller dyrs aura. (Du behøver ikke at kunne tegne)
– Kommunikere med en plante for sammen at skabe en essens
– Lave vores egen creme og duft-spray.

Husk at medbringe afslappet tøj, sengetøj/sovepose, liggeunderlag, tørklæde el. halstørklæde til at lægge over øjnene under trommerejse og tæppe, et lille glas til fremstilling af creme med låg, der kan lukkes helt, men ikke låg eller beholdere af metal, en brugt spray-flasker, som kan genbruges til fremstilling af dufte, og hvis du er i besiddelse af en rasle og en tromme, så tag dem med samt eventuelle krystaller eller andre kraftgenstande, som du føler kan hjælpe dig eller andre. Hvis ingen af delene er i din besiddelse, så medbring en tændstikæske med et elastikbånd omkring som rasle.. Du kan også medbringe egne farver og tegneredskaber, hvis du har det bedst sådan.

Der vil blive udleveret farver, papir, tegne-redskaber, samt en 30 ml flaske med moder-essensen som vi sammen vil skabe i samarbejde med en plante. Denne moderessens kan I selv bruge eller sælge, der skulle gerne være til ca. 225 30 ml flasker, af dem I sælger.

Kurset skal være betalt senest 1 uge før start.
Kurset er inkl. mad, så giv besked om der er mad I ikke kan tåle.

Under kursusforløbet må der ikke indtages alkohol eller drugs. De, som har brug for medicin må naturligvis tage den og rygere kan ryge i pauserne udenfor ved brug af de dertil anbragte askebægre.