Urte-farve-frekvens-lyd kursus incl. Svedehytte

This post is also available in: English

Medicin_circleUrte-farve-frekvens-lyd kursus incl. Svedehytte

Dette kursus forudsætter, at man har deltaget i grundkurset eller at man har haft min. 8 elevtimer hos mig:
Vi skal på dette kursus arbejde en del på traditionel shamanistisk vis, men engle-kraften er også en del af denne tradition.

Vi starter med at tænde lys, rense os selv og rummet, samt vore kraftgenstande med røgelse, rense hinanden med rasle, kalde retningerne ind, en kort præsentation i cirklen med tre ord om os selv samt opremsning af vore kraftdyr, samt øvrige åndelige hjælpere.

Derefter kraftdyrsdans.
Så skal vi ind og finde følgende:

vore kraftdyrs medicinplanter, den farve/frekvens/lyd, der svarer til hver af vore kraftdyr/planter, den plante, der kan heale den sygdom/ubalance vi er disponeret for, den plante og den sang, der kan heale den, der skal være din klient på kurset.

Så skal vi lave en særlig form for shamanistisk healing ved hjælp af en trommerejse.

Lære om toner = farver = chakraer.

Synge planterne og deres lyd i en cirkel.

Hvis vi når det kan yderligere trommerejser og øvelser forekomme.
Og om lørdagen er vi i svedehytte for at rense os og derved øge vore spirituelle kræfter.

Husk at medbringe afslappet tøj, sengetøj/sovepose, liggeunderlag, tørklæde el. halstørklæde til at lægge over øjnene under trommerejse og tæppe.

Vi starter fredag aften med afregning, og under aftensmaden bliver der tid til at tale om logistik og praktiske oplysninger.

Hvis du er i besiddelse af en rasle og en tromme, så tag dem med samt eventuelle krystaller eller andre kraftgenstande, som du føler kan hjælpe dig eller andre. Hvis ingen af delene er i din besiddelse, så medbring en tændstikæske med et elastikbånd omkring som rasle.

Under kursusforløbet må der ikke indtages alkohol eller drugs. De, som har brug for medicin må naturligvis tage den og rygere kan ryge i pauserne udenfor ved brug af de dertil anbragte askebægre.