Sølverkilde Essenser

This post is also available in: English

Du kan læse om de enkelte essenser på følgende links:

BerberisHjortetungeBrøndkarseLøvetandForglem Mig EjBetlehems Stjerne – Jomfru Marias SengehalmKristtornGråbynkeElEgTjørnLindFuglemælkRøn – Evernia – Blå Anemone – Helligkilde

Og så en beskrivelse af, hvad alt dette går ud på:
Min kære veninde Alice, som synger sammen med mig i Den Katolske Vor Frue Kirkes Kantori, har lavet den smukke digitalcollage, i kan se nedenfor. På billedet ser man Jomfru Maria, som værner om og inspirerer en kvinde i bøn ved en hellig kildes udspring. Kvinden er klædt i hvidt for at symbolisere tankens renhed. Hele billedet er omsluttet af en krans af roser – for rosen er jo Jomfru Marias kendemærke – og til venstre kan man se fredsduen, som også repræsenterer Helligånden, og det at tale i tunger. Kvinden i bøn kan ikke tage sine øjne væk fra graalen, der synes at svæve i luften, og graalen er fyldt med det hellige vand fra kilden. Ned fra himlen kommer blomsternes essens og forenes med det livgivende vand, og fuglene drikker visdommen deraf.

Som I jo ved er jeg clairvoyant healer og hjælper mange mennesker dagligt, havde travlt også under corona-tiden, men da jeg i mit private liv havde lidt mere tid, og også var i selv-isolation efter hjemvendelse som guide for pilgrimme fra Montserrat, Spanien, har dette åbnet mine sanser yderligere for den vidunderlige natur omkring os.

Jeg ved, at mange af jer derude også har oplevet noget tilsvarende. Jeg så i den tid mange mennesker, som jeg dog aldrig har set før, på vandring ude i naturen, ligesom mig.

Som nogen af jer ved, kan jeg tale med dyr, sten, planter, træer… og blomster. Som nogle af jer også ved, har jeg tilbragt mange stunder i Avalon: Byen Glastonbury i England, og selv været på nogle kurser v/ Natascha Wardle omkring Chalice Well Essences. Her har jeg lært en masse, både ”brainy stuff” og ”spiritual stuff”, og en af de ting, der naturligvis faldt mig lettest, var at tale med blomster, buske og træer… og skabe essenser.

De første to essenser, Chalice Well Co-Creation, er skabt sammen med gruppen i de to kurser jeg har været på indtil nu. De efterfølgende er Sølverkilde Essenser skabt i Det jyske Søhøjland i tavs kommunikation mellem mig og planten.

Alle essenser vidste hvornår de skulle fødes.

Sølverkilde gjorde dog opmærksom på sig selv først, så derfor er alle Sølverkilde Essenser født ud af dets hellige vande.

Essenserne er planternes budskaber til os i denne svære og forvirrende tid, så jeg håber deres tavse ord, sat på skrift af en ydmyg oversætter, kan bringe jer lindring, inspiration og glæde.

Hver flaske kan naturligvis købes til en symbolsk pris af 112 kr. (for det er det man ringer når man har brug for hjælp)