Betlehems Stjerne

This post is also available in: English


Betlehems Stjerne – Balance
Stor Fladstjerne – Stellaria Holostea
Født 31.5.2020. Tværsum 4, Uranus
Uranus: Grænseløs, videnskab, opfindelser og ukendte ting, den gale professor
Healer Uden Grænser – La Dâme Blanche
Yeshu & Mariam – Det Indre Bryllup

Stor var min ærefrygt, da jeg, efter dens fødsel lærte, at Stor Fladstjerne engang kaldtes Betlehems Stjerne, og var tilknyttet Pinsefesten, som blandt de keltiske katolikker kaldes Whitsunday, eller Whitsun. Whit betyder vidsom på anglo-saxisk, og kunne også være ordet for ”white”, og en del af ordet ”witch”. Denne Betlehems Stjerne – ikke at forveksle med Ornithogalum, Fuglemælk, den anden Star-of-Bethlemem, med den anderledes måde at hjælpe menneskene ud af deres smerte – havde også valgt tidspunktet for sin fødsel nogle få uger i forvejen. Betlehems Stjerne afbalancerer det maskuline og feminine aspekt. En sand magiker afbalancerer det maskuline og feminine i hele sit væsen.

Betlehems Stjerne valgte at blive født lige til pinse. Dette er dagen hvor vi fejrer, at Helligånden steg ned over Kristi disciple og opfyldte dem med visdom, så de kunne tale i mange tunger, på mange sprog, så de derved kunne kommunikere med mennesker fra mange lande, Apostlenes Gerninger 2:1-31.

Helligånden symboliseres som en hvid due, og Sosha så to duer, der fløj meget tæt forbi hendes i hendes hus den 12. maj for endnu engang at minde hende om, at Betlehems Stjerne definitivt ønskede at blive født.

Helligånden lignes også ofte med Maria Magdalene, hvis aramæiske navn er Mariam HaMigdal, men som også kaldes Sofia, og sofia er det græske ord for visdom.

Stellaria er latin og betyder stjerne. Holostea er græsk. Holo = hel, ostea = ben. En stjerne, som gør knogler hele.

På dagen, hvor han/hun skulle fødes var der en følelse af målrettet logik, og efter at have vendt tilbage fra Sølverkilde – denne gang på mountain bike (!) med det hellige vand, blev jeg ledt til en klynge af Betlehems Stjerne på min grund, med en afrundet åben plet i midten, lige akkurat stor nok til, at jeg kunne placere min skål.

Og øjeblikkelig begyndte Betlehems Stjerne at tale, og den talte så hurtigt, at jeg efterfølgende følte jeg måtte sidde stille et stykke tid længere bare for efterfølgende også at kunne genkalde mig den simultant hurtige kommunikation mellem vandet og planten:

Når du lider, og dog overlever
Jeg er Betlehems Stjerne, jeg guider dig, letter din sorg, letter din smerte.
Når du tror du er blevet gennemboret i siden af et spyd, da er du blot transcenderet ind i et klarere lys.
Jeg er Jesus, Yehoshua, Frelser og Forløser, Fiskerkongen, naglet til en pæl med det romerske spyd stadig fæstnet i min side.
Jeg er Sophia, Visdom, Maria Magdalene, Katalysator Kritiseret for Andres Ugerninger. Lyt og Se.
I Forening er vi Healere Uden Grænser.

Jeg er Den Spaltede Pæl
Soldansere bliver bundet med snore til en Spaltet Pæl indtil de, gennem lidelse, danser sig selv fri. Indianerens vej lærer os, gennem De Spaltede Pæl som symbol, at vi alle har En Side, og Den Anden Side. Begge sider skal vi elske. Når mine blomster er unge, har de kun fem kronblade, som de fem fingre på din ene hånd, men efter nogen tid bliver hver af de fem kronblade til en spaltet pæl, som til sidst deler sig i to, so de fem fingre på din anden hånd, venstre… og høre… venstreorienteret… eller højreorienteret… begge sider skal vi elske.

Sæt dig ud over ”Rigtigt” og ”Forkert”:
Dette er oplysning. Meister Eckhart: ”Gud er ikke god, han har sat sig ud over dette”. Vi må transcendere al tro, alle ideologier, alle såkaldte forestillinger for at sætte os ud over dette og se Gud, bryde alle grænser for at finde vores indre sandhed. Sir Parcival, en af gralsridderne, betyder: Pierce the Veil, gennebor sløret – se bag forhænget. Jeg kalder dig til at gå bagom dette og se de store gaver, som det du synes at afsky, kan give dig. Se at Skaberen, selv gennem din største lidelse gav dig de største gaver, den største lærdom, så fortvivl aldrig, opgiv aldrig.

Jeg gør dig Hel
Den Lyse Tvilling og Den Mørke Tvilling. Kun ved at favne begge sider i dig selv med kærlighed og medfølelse kan du blive hel. Holos på græsk betyder hel; Således opnår du Det Indre Bryllup og træder ind i en salig tilstand.

Jeg forener Moder Jord og Fader Himmel i Mig
Ved hjælp af min lange stængel, min lanse-lignende blade og hvide blomster Forener Jeg. En glente flyver over mit hoved og udstøder et gennemtrængende skrig, minder os om hvem vi er og hvorfra vi kommer.

Mennesket og Magi
Fem er et pentagram og symboliserer Mennesket. Gentag noget tre gange og det bliver til magi. (1) Fem hvide kronblade, (2) som bliver til ti, (3) gange 5 blomster, som bliver til 50 hvide kronblade = antal dage fra Påske til Pinse. Ti kronblade er Liv gennem Genfødsel – Lykkehjulet. Ti er tallet på de ti bud.

Balance
Overhold de ti bud. Vågn op og genskab Moder Jords balance – hvis du ikke gør det, vil corona. Jeg står rank og dog så sårbar; Dette er visdommens natur. Når stormen kommer, da bøj dig så du ikke knækkes. Jeg er mand og kvinde, lys og mørke, jeg er balance imellem de to. Vær afbalanceret og alt er godt.

I gamle legender siges det, at denne blomst hører elverfolket til, og hvis du plukker blomsterne, vil du blive holdt ansvarlig herfor. Hvis du plukker den, sagde man også, at den kan fremkalde torden.

Hvis du har mod til at plukke den, da kan planten spises, og den er meget næringsrig idet den indeholder vitaminerne A, B12, C og De sammen med jern, kalium, calcium, silica og zink. Den har en kølende, anti-inflammatorisk og healende effekt og en salve fremstillet af knuste blade er meget beroligende for eksem, insektbid, varmeudslæt og selv psoriasis. Betlehems Stjerne healer den smerte og sting i siden, som i gamle dage kaldtes hekseskud. Man mente også at den kunne heale knoglebrud og frakturer.

I 2002 fandt man frem til, at frø fra Betlehems Stjerne indeholder metanol, en substans, som er kendt for sin kraftfulde anti-bakterielle og antibiotiske effekt, og modvirker svamp, fx. fodsvamp. Så frøene kan behandle en række lidelser, som har vist sig at være resistente overfor den gængse antibiotiske medicin. Lige nu testes frøene i intensivbehandlingen, ved organtransplantationer, ved forbrændinger og i tilfælde af sepsis.