Læretid og Kurser

This post is also available in: English

TRISKELL2En kursist skrev: ”De læreprocesser som vi gennemgik i løbet af weekenden, som jeg anser det, er en transformativ læring, fordi der skete både for mig og for andre på kurset en ændring af den inderste kerne i mennesket. Det er sundhed efter min mening, den måde vi i fuld ånd sammen med vore hjælpere fandt kraft til at løfte svære opgaver i livet, og at det lykkedes på en ægte rigtig kærlig måde. Det er jeg lykkelig over at have været med til.”

Alle kurser varer 3 dage: Fredag kl. 18-21, lørdag 9-18 og søndag 9-17 og afholdes hos mig på Hovedgaden 55, 8654 Bryrup med skov og søer.

Du kan overnatte hjemme, men det anbefales at overnatte på kursus- stedet i senge, eller, hvis ønsket, i medbragt telt på stor skovrig naturgrund midt i Søhøjlandet – Danmarks hjertechakra Kurser kan også arrangeres på anfordring i andre dele af landet hvis du kan samle mindst 8 deltagere.

Det er også muligt at overnatte andre steder i oplandet, klik på følgende links:
Kolpendal
Bryrup Camping,
Tyklundgaard
Velling-Koller vandrehjem

Ikke et kursus er ens… når du en gang har deltaget i et kursus er kursusprisen næste gang halv pris, du kan også deltage til halv pris på grundkurset når du har haft 8 elevtimer hos mig.

Når du har tilmeldt dig et kursus, refunderes depositum ikke.
Du er tilmeldt når depositum på 900 kr. er betalt til mig med angivelse af navn, adresse, mail, tlf.nr., og kursus.

GRUNDKURSUS
I clairvoyance/naturhealing – Find din egen vej!
Næste kursus: Se Kalenderen. Tilmelding nødvendig.
Læs mere…

OPFØLGNINGSKURSUS
For alle tidligere kursister samt for elever vil lære flere måder at heale og lave Clairvoyancer på.
Næste kursus: Se Kalenderen.
Læs mere…

KURSUS OM URTER & FARVER INCL. ESSENS, CREME OG DUFTSPRAY
Vi skal lære kraften om healende urter og farver på en meget shamanistisk måde uden at gøre skade på planten. Næste kursus: Se Kalenderen.
Læs mere…

VIDEREGÅENDE KURSUS Et helt unikt og anderledes kursus:
Vi vil arbejde med tid, synlighed og solar-plexus-kraften forbindelse til os selv og universet. Næste kursus: Se Kalenderen.
Læs mere…

GRAALS-KURSUS
Vi arbejder med druidernes gamle lære, de fem elementer, Kristus- og Maria Magdalene-energien. Næste kursus: Se Kalenderen.
Læs mere…

Dette kursus er dybt transformerende for hjerteenergien!
Miriam Magdalenes lysøvelse kr. 75,- kan KUN købes ved henvendelse til mig, da der arbejdes med kundalini-energien.

GRAALS-REJSERNE
Næste rejse: Se Kalenderen.. Tilmelding er bindende, når vi er 8 deltagere fastsætter vi i fællesskab en dato. Bemærk: Her sker ofte mirakler for de gralsrejsende, en af de gralsrejsende i 2017 skrev: “…forresten så har alle mennesker, som har set mig efter rejsen sagt, de kan se jeg har fået det bedre, at de kan se jeg har mere liv i ansigtet og bevægelse i kroppen 🙂 Og ja, den gode energi i min krop holder og mange færre smerter, og jeg er blevet såh meget gladere. Er meget taknemlig for din hjælp og støtte til mig på rejsen, sikken en rejse, det er stadig overvældende fantastisk at tænke på :-):-* Det er det bedste der er sket i mig over 20 år (slået af den dag jeg fødte min datter ;-))” Vi er en lille gruppe og der bliver taget hånd om hver enkelt af jer…! Læs om gralskurserne: klik her og kontakt mig snarest på tlf. eller mail. I min egenskab af druide og gennem et ganske særligt forhold til Jesus og Maria Magdalene har jeg efterhånden arrangeret mange rejser til Glastonbury og Montserrat, disse rejser allokeres nu, efter besked fra De Højere Magter til Danmarks Hjertechakra og Bornholm, eftersom energien i Glastonbury ikke længere er god, og eftersom der er alt for mange turister på Montserrat til, at vi kan finde ro og fordybelse. Desuden er energierne i Danmarks Hjertechrakra og på Bornholm meget stærke. Vi kommer til at udføre et dybt livs-transformerende arbejde igennem de guidede meditationer og pilgrimsrejserne. Der er stor interesse for disse rejser, så skynd jer, for at få en plads! Det er en meget intensiv proces deltagerne kommer ind i. De helligsteder vi kommer til at besøge vil blive tilpasset deltagerne, dels gennem dialog, dels gennem clairvoyant rådgivning.
Der vil blive udleveret omfattende esoterisk materiale samt Miriam Magdalenes lysøvelse i god tid inden afrejsen.
Tilmelding er bindende og sker ved indbetaling af depositum til Jyske Bank
Vi booker i fællesskab. Vi ses!

ET ÅRS LÆRETID
Gå i lære 1 time hver 14. dag, kan evt. ændres til 1 time om måneden, hvis ønsket. Bliv udlært som clairvoyant. Denne læretid afsluttes med eksamen og eksamensbevis.
Læs mere…

Konto Nr Jyske Bank: 7240 0001608202
IBAN: DK6872400001608202
BIC/SWIFT JYBADKKK
Du kan også vælge at betale med MobilePay. Mit MobilePay nummer er 24410021.

De bedste hilsner fra:
Sosha Lillielys Gornitzka
Engvej 4A, Gl. Rye pr. 8680 Ry
mobil 24 41 00 21