Kalenderen

This post is also available in: English

 KALENDEREN
18.-20. august 2017 Opfølgningskursus læs her
5. september 2017 Foredrag i Teosofisk Forening, Kbh. se nedenfor
08.-10. september 2017 Videregående kursus læs her
04.-10. oktober 2017 Gralsrejse til Glastonbury – Avalon læs her og her
10.-12. november 2017 Grundkursus læs her
desuden: Meditationer ved nymåne se nedenfor
En ny symfoni er under udarbejdelse se nedenfor
Kanaliseret musik til Yin Yoga se nedenfor

Sosha i samspil med “I Mesterens Lys” og præsten Ole Skjerbæk Madsen i Betlehemskirken, København

Kære dejlige mennesker, jeg håber på mange flere events, men nedenstående kan I læse lidt mere om hvad jeg p.t. har gang i!
Jeg beder jer have lidt tålmodighed, da jeg har et par måneders venteliste med clairvoyance og healing – jeg vil dog rigtig meget gerne ud og spille kanaliseret dybt healende musik på min harpe – og synge til – og jeg vil også vældig gerne holde flere foredrag og kurser.På denne måde kan jeg nå mange flere mennesker med mit healende arbejde.

Jeg spiller til fødselsdage, konfirmationer, bryllupper og andre særlige events. Ønsker du også, at jeg skal spille for dig og dine kære, så kontakt mig.

FOREDRAG I TEOSOFISK FORENING
Glastonbury, Europas Jerusalem – Druidernes hellige ø Avalon
Sankt Knuds Vej 27A, 1903 Frederiksberg tirsdag den 5. september kl. 19:00-21:30 incl. pause. Entre kr. 80/100 medlemmer/gæster. Læs mere under http://sosha.dk/foredrag/ Se også http://www.teosofiskforening.dk/ Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig, bare mød op.

EN NY SYMFONI ER UNDER UDARBEJDELSE!
I starten af marts 2017 indgik jeg et samarbejde med Lisa Tjalve, hvor jeg bidrager med esoterisk/historisk materiale omkring sagn og legender, samt naturligvis mine clairvoyante evner. Vi havde et dybt inspirerende første møde, hvor ordene nærmest flød helt af sig selv. Det er tydeligt, at emnet, som jeg endnu ikke kan offentliggøre, bæres oppe af De Højere Magter. Muligvis bliver jeg også aktør i stykket. Når tekst og replikker er skrevet, vil stykket efterfølgende blive komponeret af den anerkendte tyske komponist, dirigent og pianist Heinz Walter Florin. Læs om kgl. operasangerinde Lisa Tjalve på hendes oficielle hjemmeside http://www.lisatjalve.com og om komponisten Heinz Walter Florin, med hvem jeg allerede er i kontakt, her: https://de.wikipedia.org/wiki/Heinz_Walter_Florin og ikke mindst her http://www.heinz-walter-florin.com/biography.1.html

MEDITATIONSAFTNER VED NYMÅNE
Vi laver to guidede meditationer, som er relevante for de tilstedeværende. Det er altid nye meditationer, der kommer ned. Når vi laver meditationerne spiller jeg til på min harpe. I pausen mellem de to meditationer serverer jeg brød og te. Påregn healing under meditationerne. Entre 250 kr. Ring på 24410021 for information om den kommende nymånemeditation.

JEG SPILLER DIREKTE KANALISERET MUSIK
til Yin Yoga udført af Zerina Svedenmann. Ring og hør hvornår jeg spiller til på 22198579. Velkommen til yin yoga på Søndervang 12, Vrads, 8654 Bryrup på mandage 19.00-20.30 ( Sharp) Hun tilbyder asanas og minimeditation – En blødhed og kærlighed til dig selv i en dejlig stemning af ro i krop og sjæl i harmoni og balance.
Kontantbet kr. 100,- el MobilePay tel 22198579. Tilmeldning inden yin.

I min egenskab af druide forretter jeg vielser, disse har dog ingen juridisk gyldighed i Danmark. Jeg tager ikke noget for mit arbejde her bortset fra, at de kommende ægtefolk skal fremstille en gave til mig i fællesskab. Her et stemningsbillede fra en vielse:

IMG-20160801-WA0048