Kalenderen – Meditationsaftner – Vielser

This post is also available in: English

KALENDEREN
5.-7.
 februar 2021 Videregående kursus, flere tilmeldte læs her
12.-14. marts 2021 Grundkursus, folk er begyndt at melde sig til Læs her
9.-11. april 2021 Urte-farve-frekvens-lyd kursus incl. essens, creme og duftspray Læs her
30.4.- 7.5.2021 Graalsrejse/retreat til Glastonbury, jordens hjertechakra. Kun få pladser tilbage! På denne rejse tager vi også til Stonehenge og Avebury, pris 6.600. Hvis du har været med før er prisen 5.650.
læs her og læs her
   
 
19.-26. Juni 2021 Graalsrejse til Montserrat, Spanien: Det planetariske hjertechakra, bjerget, hvor Sir Parcival fandt Den Hellige Graal og Graals Slottet. Pris 5550 kr. incl. alt undtagen fly. Vi skal arbejde med kanaliseret materiale ifølge mestre som Maria Magdalene, Jesus, Ærkeenglen Azrael og Ærkeenglen Michael, Jomfru Maria og ikke mindst: Den Sorte Madonna om de 5 punkter på individuationens vej: Ærlighed, tillid, intethed, mod og overgivelse. læs her og her
 
 
     

Sosha i samspil med “I Mesterens Lys” og præsten Ole Skjerbæk Madsen i Betlehemskirken, København

Kære dejlige mennesker, jeg håber på mange flere events, og på denne side kan I læse lidt om hvad jeg p.t. har gang i!
Den 11. august 2018 går jeg på pension, og det betyder, at jeg fra denne dato vil lave langt færre clairvoyancer, men til gengæld vil jeg tage mere ud og spille kanaliseret dybt healende musik på min harpe og med mine klangskåle – og synge til – og jeg regner også med at holde flere foredrag og kurser, og ikke mindst arrangere pilgrimsrejser. På denne måde håber jeg at nå mange flere mennesker med mit healende arbejde.

Jeg spiller til fødselsdage, konfirmationer, bryllupper og andre særlige events. Ønsker du også, at jeg skal spille for dig og dine kære, så kontakt mig.

MEDITATIONSAFTNER VED NYMÅNE
Vi laver to guidede meditationer, som er relevante for de tilstedeværende. Det er altid nye meditationer, der kommer ned. Når vi laver meditationerne spiller jeg til på min harpe. I pausen mellem de to meditationer serverer jeg brød og te. Påregn healing under meditationerne. Entre 250 kr. Ring på 24410021 for information om den kommende nymånemeditation.

I min egenskab af druide forretter jeg vielser, disse har dog ingen juridisk gyldighed i Danmark. Jeg tager ikke noget for mit arbejde her bortset fra, at de kommende ægtefolk skal fremstille en gave til mig i fællesskab.
Her er en smuk video fra en vielse:

Dance of the Druids

Her et stemningsbillede fra en anden vielse:

IMG-20160801-WA0048