Kalenderen

This post is also available in: English

 
26.-28. oktober Videregående kursus læs her
5. november kl. 18:30 Foredrag i Hjertelyset, Halskovvej 94, 2000 Korsør om Universets opbygning, den Hellige Graal
6. november kl. 19:30 Foredrag i Solvognen, Odense om Graalen som Energiform  læs her
16.-18.

 

november

 

grundkursus

 

læs her
7.-13. december
4 har booket allerede.
5 pladser tilbage, så skynd jer
Gralsrejse til Glastonbury. Her har jeg booket Little St. Michael’s, som også hører ind under Chalice Well Trust og har plads til 10 pilgrimme i 2 3-sengs værelser, 2 enkeltværelser og 1 dobbeltværelse. Dette øger komforten og fordyrer rejsen en smule, så prisen for denne rejse er 9.550
læs her og læs her
8.-10. Februar 2019 Opfølgningskursus læs her
     
         

Sosha i samspil med “I Mesterens Lys” og præsten Ole Skjerbæk Madsen i Betlehemskirken, København

Kære dejlige mennesker, jeg håber på mange flere events, og på denne side kan I læse lidt om hvad jeg p.t. har gang i!
Den 11. august 2018 går jeg på pension, og det betyder, at jeg fra denne dato vil lave langt færre clairvoyancer, men til gengæld vil jeg tage mere ud og spille kanaliseret dybt healende musik på min harpe og med mine klangskåle – og synge til – og jeg regner også med at holde flere foredrag og kurser, og ikke mindst arrangere pilgrimsrejser. På denne måde håber jeg at nå mange flere mennesker med mit healende arbejde.

Jeg spiller til fødselsdage, konfirmationer, bryllupper og andre særlige events. Ønsker du også, at jeg skal spille for dig og dine kære, så kontakt mig.

MEDITATIONSAFTNER VED NYMÅNE
Vi laver to guidede meditationer, som er relevante for de tilstedeværende. Det er altid nye meditationer, der kommer ned. Når vi laver meditationerne spiller jeg til på min harpe. I pausen mellem de to meditationer serverer jeg brød og te. Påregn healing under meditationerne. Entre 250 kr. Ring på 24410021 for information om den kommende nymånemeditation.

I min egenskab af druide forretter jeg vielser, disse har dog ingen juridisk gyldighed i Danmark. Jeg tager ikke noget for mit arbejde her bortset fra, at de kommende ægtefolk skal fremstille en gave til mig i fællesskab. Her et stemningsbillede fra en vielse:

IMG-20160801-WA0048