Kalenderen

This post is also available in: English

 KALENDEREN
 
   
23.-25. marts 2018 Opfølgningskursus læs her
13-15. april 2018
Videregående kursus læs her
8.-14. maj 2018
Gralsrejse til Glastonbury – Avalon – Alt booket.. og mere til.. allerede, men jeg er i kontakt med Chalice Well Trust for at booke endnu en rejse, så hold øje med kalenderen.
8.-10.  juni  Grundkursus  Læs her
desuden: Meditationer ved nymåne se nedenfor
   
   

Sosha i samspil med “I Mesterens Lys” og præsten Ole Skjerbæk Madsen i Betlehemskirken, København

Kære dejlige mennesker, jeg håber på mange flere events, men nedenstående kan I læse lidt mere om hvad jeg p.t. har gang i!
Jeg beder jer have lidt tålmodighed, da jeg har et par måneders venteliste med clairvoyance og healing – jeg vil dog rigtig meget gerne ud og spille kanaliseret dybt healende musik på min harpe – og synge til – og jeg vil også vældig gerne holde flere foredrag og kurser.På denne måde kan jeg nå mange flere mennesker med mit healende arbejde.

Jeg spiller til fødselsdage, konfirmationer, bryllupper og andre særlige events. Ønsker du også, at jeg skal spille for dig og dine kære, så kontakt mig.

 

 

EN NY SYMFONI ER UNDER UDARBEJDELSE!
I starten af marts 2017 indgik jeg et samarbejde med Lisa Tjalve, hvor jeg bidrager med esoterisk/historisk materiale omkring sagn og legender, samt naturligvis mine clairvoyante evner. Vi havde et dybt inspirerende første møde, hvor ordene nærmest flød helt af sig selv. Det er tydeligt, at emnet, som jeg endnu ikke kan offentliggøre, bæres oppe af De Højere Magter. Muligvis bliver jeg også aktør i stykket. Når tekst og replikker er skrevet, vil stykket efterfølgende blive komponeret af en anerkendt komponist. Læs om kgl. operasangerinde Lisa Tjalve på hendes oficielle hjemmeside http://www.lisatjalve.com

MEDITATIONSAFTNER VED NYMÅNE
Vi laver to guidede meditationer, som er relevante for de tilstedeværende. Det er altid nye meditationer, der kommer ned. Når vi laver meditationerne spiller jeg til på min harpe. I pausen mellem de to meditationer serverer jeg brød og te. Påregn healing under meditationerne. Entre 250 kr. Ring på 24410021 for information om den kommende nymånemeditation.

I min egenskab af druide forretter jeg vielser, disse har dog ingen juridisk gyldighed i Danmark. Jeg tager ikke noget for mit arbejde her bortset fra, at de kommende ægtefolk skal fremstille en gave til mig i fællesskab. Her et stemningsbillede fra en vielse:

IMG-20160801-WA0048