Kalenderen – Meditationsaftner – Vielser

This post is also available in: English

   
KALENDEREN
30.4.- 7.5.2021 Graalsrejse/retreat til Glastonbury, jordens hjertechakra er i år blevet allokeret til Danmarks hjertechakra. Kun få pladser tilbage! På denne rejse tager vi bl.a. til Vikingeborgen Fyrkat. Vi skal også besøg Kryptkirken i Vor Frue Kirke i Århus, som har nordens ældste hvælvede rum, og vi skal besøge Birgittaforeningen i Mariager, hvor vi også skal overnatte en enkelt nat i deres herberge. Pris incl. mad og overnatning er 4725 kr. Du sparer 950 kr hvis du har deltaget i gralskurset før. Vi splejser til benzinen. Se programmet her: Graal dagsplan Danmarks Hjertechakra 2021
læs her og læs her
20.-22.
august 2021  Urte-farve-frekvens-lyd kursus incl. essens, creme og duftspray Læs her
3.-5. september 2021  Grundkursus Læs her
5.-7.
november 2021
Videregående kursus, flere tilmeldte læs her
udsat på ubestemt tid Graalsrejse til Montserrat, Spanien: Det planetariske hjertechakra, bjerget, hvor Sir Parcival fandt Den Hellige Graal og Graals Slottet. Pris 5550 kr. incl. alt undtagen fly. Vi skal arbejde med kanaliseret materiale ifølge mestre som Maria Magdalene, Jesus, Ærkeenglen Azrael og Ærkeenglen Michael, Jomfru Maria og ikke mindst: Den Sorte Madonna om de 5 punkter på individuationens vej: Ærlighed, tillid, intethed, mod og overgivelse. læs her og her
     

Sosha i samspil med “I Mesterens Lys” og præsten Ole Skjerbæk Madsen i Betlehemskirken, København

Kære dejlige mennesker, jeg håber på mange flere events, og på denne side kan I læse lidt om hvad jeg p.t. har gang i! Hav tålmod, jeg har normalt flere måneders venteliste med clairvoyancer, desuden vil jeg tage ud og spille kanaliseret dybt healende musik på min harpe og med mine klangskåle – og synge til – og jeg regner også med at holde flere foredrag og kurser, og ikke mindst arrangere pilgrimsrejser. På denne måde håber jeg at nå mange flere mennesker med mit healende arbejde.

Jeg spiller til fødselsdage, konfirmationer, bryllupper og andre særlige events. Ønsker du også, at jeg skal spille for dig og dine kære, så kontakt mig.

MEDITATIONSAFTNER VED NYMÅNE
Vi laver to guidede meditationer, som er relevante for de tilstedeværende. Det er altid nye meditationer, der kommer ned. Når vi laver meditationerne spiller jeg til på min harpe. I pausen mellem de to meditationer serverer jeg brød og te. Påregn healing under meditationerne. Entre 250 kr. Ring på 24410021 for information om den kommende nymånemeditation.

I min egenskab af druide forretter jeg vielser, disse har dog ingen juridisk gyldighed i Danmark. Jeg tager ikke noget for mit arbejde her bortset fra, at de kommende ægtefolk skal fremstille en gave til mig i fællesskab.
Her er en smuk video fra en vielse:

Dance of the Druids

Her et stemningsbillede fra en anden vielse:

IMG-20160801-WA0048