Kalenderen – Meditationsaftner – Vielser

This post is also available in: English

   
KALENDEREN
11.-13. marts 2022 Grundkursus se her
11.-17. april 2022 Graals-Retreat. Danmarks Hjertechakra. Vi skal arbejde med kanaliseret materiale hovedsageligt kanaliseret af Maria Magdalene og Jesus som går ud på total overgivelse hvorved vi finder vor indre konge/dronning. Vi bor hos Sosha og tager bl.a. til Vikingeborgen Fyrkat. Vi skal også besøg Kryptkirken i Vor Frue Kirke i Århus, som har nordens ældste hvælvede rum, og vi skal besøge Birgittaforeningen i Mariager, hvor vi overnatter en enkelt nat i deres herberge. Pris incl. mad og overnatning er 4825 kr. Du sparer 950 kr hvis du har deltaget i gralskurset før. Vi splejser til benzinen. Se programmet for sidste retreat her: Graal dagsplan Danmarks Hjertechakra 2021
læs her og læs her
13.-15. maj 2022  Opfølgningskursus Læs her
10.-12. juni 2022  Videregående kursus læs her
Den nøjagtige dato fastsættes i februar, vi tager sandsynligvis afsted i slutningen af august 2022 Graals-Retreat til Danmarks planetariske hjertechakra, Bornholm. Estimeret pris kr. 5.800,- incl. alt undtagen transport. Vi skal arbejde med kanaliseret materiale ifølge mestre som Maria Magdalene, Jesus, Ærkeenglen Azrael og Ærkeenglen Michael, Jomfru Maria og ikke mindst: Den Sorte Madonna om de 5 punkter på individuationens vej: Ærlighed, tillid, intethed, mod og overgivelse. Vi kommer til at opleve graalsslottet Hammershus, Opalsøen, tempelriddernes rundkirker, Døndalen, den 60m dybe Sorte Gryde, Paradisdalen, Jons Kapel, Stammershalle og meget andet.  Program er under udarbejdelse. læs her og her
     

Sosha i samspil med “I Mesterens Lys” og præsten Ole Skjerbæk Madsen i Betlehemskirken, København

Kære dejlige mennesker, jeg håber på mange flere events, og på denne side kan I læse lidt om hvad jeg p.t. har gang i! Hav tålmod, jeg har normalt flere måneders venteliste med clairvoyancer, desuden vil jeg tage ud og spille kanaliseret dybt healende musik på min harpe og med mine klangskåle – og synge til – og jeg regner også med at holde flere foredrag og kurser, og ikke mindst arrangere pilgrimsrejser. På denne måde håber jeg at nå mange flere mennesker med mit healende arbejde.

Jeg spiller til fødselsdage, konfirmationer, bryllupper og andre særlige events. Ønsker du også, at jeg skal spille for dig og dine kære, så kontakt mig.

MEDITATIONSAFTNER VED NYMÅNE
Vi laver to guidede meditationer, som er relevante for de tilstedeværende. Det er altid nye meditationer, der kommer ned. Når vi laver meditationerne spiller jeg til på min harpe. I pausen mellem de to meditationer serverer jeg brød og te. Påregn healing under meditationerne. Entre 250 kr. Ring på 24410021 for information om den kommende nymånemeditation.

I min egenskab af druide forretter jeg vielser, disse har dog ingen juridisk gyldighed i Danmark. Jeg tager ikke noget for mit arbejde her bortset fra, at de kommende ægtefolk skal fremstille en gave til mig i fællesskab.
Her er en smuk video fra en vielse:

Dance of the Druids

Her et stemningsbillede fra en anden vielse:

IMG-20160801-WA0048