Grundkursus

This post is also available in: English

IMG_1830Grundkursus i Clairvoyance/Naturhealing

Find din egen vej Mød dine åndelige hjælpere, find din egen styrke og brug den.

Jeg vil hele tiden være der og bakke op med mine egne hjælperes alsidige viden og den erfaring jeg har med mig fra mange tidligere liv.

Vi starter med at danne en cirkel og arbejde med Kraften, til dels i form af en meget særlig chakra-øvelse.

Så følger en kort instruktion i de fire verdenshjørner.

Vi går herefter i Silence (stilhed) hvor vi ikke må tale med nogen eller blive talt til indtil næste morgen efter morgenmaden, dette forstærker vore sanser og vores opfattelse af andre mennesker og andre levende væsner.

Inden vi går hver til sit er det meningen vi skal gå ud og observere naturen på en anderledes måde idet vi bliver i den energi, som øvelsen har givet os, og er således lettere i stand til at kommunikere med naturen, tale med træer, dyr, planter, alfer etc. Jeg er der, også under silence, til at støtte de af kursusdeltagere som måtte få brug for det.

Dagen efter går vi dybere ind i Kraften i de fire verdenshjørner, de fire elementer, Himlen og Jorden og vi laveryderligere en del øvelser, til dels for at komme i kontakt med vore hjælpere, først og fremmest skytsengel og ærkeengel, samt andre hjælpere, dernæst laver vi en øvelse for at komme i kontakt med vore forfædre i vor egen slægt.

I forbindelse med alt dette vil der blive mulighed for at lære forskellige teknikker til at træde ind i en tydeligere bevidsthed.

Endnu engang går vi ud i naturen og oplever hvordan vores livssyn har ændret sig. Vi går herefter i gang med at heale og dernæst at lave clairvoyancer guidet af egne hjælpere med assistance af mine hjælpere, Det anbefales at overnatte på stedet,
hvis muligt.

Husk at medbringe afslappet tøj, sengetøj/sovepose. Og til trommerejser medbring liggeunderlag, tørklæde el. halstørklæde til at lægge over øjnene og tæppe.

Vi starter fredag aften med afregning, og under aftensmaden bliver der tid til at tale om logistik og praktiske oplysninger. Hvis du er i besiddelse af en rasle og en tromme, så tag dem med samt eventuelle krystaller eller andre kraftgenstande, som du føler kan hjælpe dig eller andre.

Hvis ingen af delene er i din besiddelse, så medbring en tændstikæske med et elastikbånd omkring som rasle.

Under kursusforløbet må der ikke indtages alkohol eller drugs. De, som har brug for medicin må naturligvis tage den og rygere kan ryge i pauserne udenfor ved brug af de dertil anbragte askebægre.

 Jeg glæder mig til at se jer!