Clairvoyance og Healing

This post is also available in: English

Clairvoyance
 Jeg laver både clairvoyance ved personligt fremmøde, pr. telefon, pr. mail eller via Skype, en  clairvoyance varer 1 ¼ time. Det er vigtigt jeg som clairvoyant får så lidt informationer fra dig som muligt, selv billeder kan være vildledende, alt jeg behøver, er et fornavn, nævn heller ikke to ting eller mennesker på én gang, for så kommer der en masse informationer ned på én gang blandet sammen.

Skriv spørgsmål ned på forhånd, så du ved du får svar. Præcis som en musiker, starter jeg med at forberede mig flere dage i forvejen for hver clairvoyance.

Jeg er kanal for lysets kraft og således oversætter for engle, Kristus og andre store mestre, kraftdyr, alfer, devaer, mest som clairvoyant healer og rådgiver, og som Aura-Soma Terapeut (farveterapi) kan jeg hjælpe dig med at arbejde med problemstillinger gennem dit eget valg af enten en eller fire Aura-Soma balanceflasker.
De Højere Magter starter typisk med at fortælle dig om din mission og kort om hvilken baggrund du har for at være på jorden, derefter vil de fortælle dig om dine relationer til de mennesker der er omkring dig, levende såvel som afdøde, og de har en lige så fin kontakt til dyr som til mennesker, mine hjælpere vil, om nødvendigt, gå tilbage i dit liv og se på relation til forældre, andre familiemedlemmer, venner etc., evt. vil de lægge en kostplan (det tager ca. 5 min. af tiden).

Jeg har også meget erfaring med parterapi, og mennesker i alle aldre og fra alle samfundslag kommer til mig.

Hver Aura-Soma flaske rummer sin egen frekvens, der vil heale dig under forløbet, de indeholder hver deres unikke blanding af healende æteriske olier med udtræk af 24 forskellige urter, samt mineraler og krystaller, de findes i et væld af forskellige farver, og hvis du har lyst, kan du købe en eller flere af dem bagefter, hver flaske koster kr. 342,60 og kan fex. se sådan ud:

aura-soma-bottle
Efterfølgende kan mine hjælpere evt. skønne, at jeg bør
arbejde med musik, shamanistisk rådgivning, regression,
Livets Træ, meditation, Voice Dialog (vore forskellige
personligheder) samt psykosyntese.

Alle hjælpemidler anvendes kun til at fremme forståelse og dialog.

Ring for en personlig konsultation med meget præcise svar, som kan hjælpe dig primært til at få indsigt i dette liv, men også i tidligere liv, hvis nødvendigt. Få således rådgivning om din nuværende situation og dit forhold til andre, og find din opgave i dette liv. Mine hjælpere arbejder direkte og jordnært med praktiske problemer som rådgivere, f.eks. i familieterapi, firmarådgivning, renser energi i huse og andre områder, harmoniserer jordstråler og vandårer, ser ind i mennesker (som ved røntgen syn) og ser sygdomme og ubalancer, arbejder med dem og erstatter tung energi med let energi så det i mange situationer påvirker hele familier, rådgiver for at holde disse skadelige indtrængninger permanent borte, sender tabte sjæle (ånder) videre, bringer de døde eller døende ind i Lyset, bringer tabte sjæledele tilbage og udfører regressionsterapi med henblik på integrering af disse, samt sammensætter din kost meget præcist.

Første gang anbefales en fuld tid, dvs. 75 minutter, minimum er 20 min. clairvoyance.

Efterfølgende counselling/rådgivning med kun en lille mængde clairvoyance og en øget dialog, f.eks. parterapi, hjælp og dialog med børn og unge, eller deres forældre, eller hvis dine åndelige hjælpere gør meget af arbejdet er til counselling-takst. Eller bland begge dele, f.eks. 20 min. clairvoyance og 55 min. counselling.

Bella Björk Deloya skriver:
Kæreste Sosha
Tusind tak for din session her til morgen. Det var så vildt og jeg har kunnet mærke den healende energi dagen igennem.
Jeg er så glad og taknemmelig og tingene er bleven oplyst.
Der er kommet en lettelse i mig da du har sat ord på mit indre arbejde jeg nu skal igang med.
Jeg har længe villet tage en kundalini yoga uddanelse og kan se at det ville være fint at kombinere lydhealing med det også da jeg virkelig elsker kirtan, mantra og at chante.
Alt er vel.
Af hjertet tak Sosha.
Jeg håber jeg må kontakte dig en anden gang.


Healing
Jeg healer intuitivt, fysiske såvel som psykiske sygdomme, efter nøje vejledning fra de Højere Magter.
Kan du tage imod og give slip, er det sket at mirakler er forekommet, fex. helbredte jeg en mand fuldstændig for smerter og symptomer efter to gange 1/2 time, som han selv skriver:

“Jeg husker særlig de 2 gange healing, i marts måned, efter operationen for diskusprolaps, det var helt vildt som det hjalp.

Efter sidste behandling den 29 juli, stoppede jeg, samme dag, fuldstændigt med at tage piller. Tog på det tidspunkt 9 piller fast hver dag ( nedtrappet fra 30 piller efter operationen ). Min læge er vildt imponeret over mit pille stop, hun regnede med det ville tage 1-2 år.

Jeg håber du kan hjælpe andre smertepatienter, som du har hjulpet mig.

Jeg er godt i gang med at passe grise igen, og har tabt 10 kg, så det går fremad 🙂  “