Om mig

This post is also available in: English

Skjold_2

CredendoVides

Landskendt Clairvoyant,  Healer,  Harpespiller, Counsellor,
Aura-Soma Terapeut, og Druide.

Jeg bærer den Hellige Graal i mit hjerte og går Kristusvejen

lys_arbejdeJeg er landskendt clairvoyant healer, foredragsholder og underviser og har adskillige uddannelser bag mig.

Jeg fuldendte bl.a. for nogle år siden den mangeårige uddannelse som druide og er som sådan medlem af druideordenen The Order of Bards, Ovates, and Druids.

Jeg bærer til tider også rent fysisk den internationalt karakteristiske hvide kappe, som er kendt verden over i bl.a. Iran, Ægypten, Det Hellige Land, Mundo Maya, Inka-riget, Atlantis, Inuit-Folket og De Keltiske Lande.

Jeg er også kendt i flere lande som Grønland, Belgien, Norge og Storbritannien – har siden min tidlige barndom kunnet kommunikere med alle levende væsner, både mennesker, dyr, planter, træer, sten og utallige væsner i den ikke-fysiske virkelighed. Jeg samarbejder med både kraftdyr, alfer og engle, ja kort sagt alle gode kræfter. Min chef er Ærkeenglen Michael, så jeg arbejder primært med at transformere mørke til lys og hjælpe hver enkelt til at finde sin sjæl.

Mit navn blev givet mig i den anden virkelighed en del år før jeg begyndte at arbejde som clairvoyant, på keltisk betyder det lysende (Sosha/Sorcha), og er piletræets egenskab, på hebraisk betyder det ørkenrose (Shoshana)

Jeg er født ind i en særlig familie, som til dels stammer fra graals-slægten. Min familie består af mennesker, som i 1700-tallet kom fra alle dele af verden, nogle af dem adelige fra bla. Skotland, Frankrig og Sverige, nogle af dem jøder og sågar maurere (Marokko) og nogle muligvis også Roma, og så er der også nogle iblandt, der er pære danske! Kort sagt, jeg er vokset op i en.. meget.. blandet familie hvor mange i min familie har psykiske evner

Forstærket af flere nær-døds oplevelser, nogle af dem helt tilbage fra min barndom, og allerede med en del uddannelser bag mig trådte jeg endelig frem i år 2000 som clairvoyant healer og har siden arbejdet som sådan på mere end fuld tid. Jeg har altid haft disse evner, men det kostede et kærligt, men bestemt puf fra De Højere Magters side for at få mig ud af kosteskabet! En sælsom clairvoyance fra en anden clairvoyant i byen Glastonbury i England – det tidligere Avalon – “smittede” mig med de evner jeg allerede havde og mindede mig om, at jeg skam havde levet i Avalon et sted mellem 20-30 liv. Ha ha, tænkte jeg, det kan enhver da sige, men her er jeg og kan idag se, efter mange mange år, at hun faktisk talte sandt.

Mange mennesker kommer til mig igen og igen, også mange helt tilbage fra år 2000.

Jeg mener at være en stærk og sensitiv person med humor og en direkte ærlig måde at være på.

Jeg har et omfattende kendskab til mange forskellige religioner og har omfattende spirituelle uddannelser bag mig, selv repræsenterer jeg ikke nogen bestemt livsholdning og har valgt at være neutral i mit ønske om at kunne hjælpe så mange som muligt. Ved min tilstedeværelse vil mange mennesker opleve stor ro og healing.
Jeg har udelukkende levet af mine evner siden år 2000, mest som clairvoyant healer, underviser og Aura-Soma terapeut med mange faste klienter og et stort netværk, og en venteliste på ca. 2 måneder.

Jeg håber, med tiden at kunne nå endnu flere mennesker ved at arbejde med større grupper og spille kanaliseret musik på harpe, samt at bringe rigtig rigtig mange pilgrimme til Avalon (hvilket er et rent filantropisk projekt).

Shamanen/Seeren/Druiden
har altid været en del af ethvert samfund verden over inkl. Danmark, og Shamanens funktion findes i alle de store religioner, dog er Shamanen ikke nødvendigvis tilknyttet en bestemt kultur.

Jesus (Yeshu) har personligt en central plads i mit arbejde, men, ihukommende farisæerne, repræsenterer jeg ikke nogen bestemt religion eller livsholdning, men hjælper den enkelte med at finde sit eget sted, sin egen unikke skønhed og storhed, så mennesker og dyr ved brug af deres frie vilje har mulighed for at vælge den optimalt bedste fremtid.