Forny Krop, Sjæl og Sind

This post is also available in: English

Forny krop, sjæl og sind – Forbind himmel og jordEt unikt kursus 6.-8. oktober med to unikke personligheder:
Kokken & Clairvoyanten

Dette kursus er for mennesker som gerne vil blive gladere gennem en positiv indstilling til krop, sjæl og psyke. Det latinske ordsprog Mens sana in corpore sanum – et sundt sind i en sund krop går begge veje: Hvis dit sind er trist, påvirker det kroppen og hvis din krop er trist, påvirke sindet. En clairvoyant healer og en madlavningsekspert er derfor den perfekte kombination.

Anettes Food By Heart køkken har sin helt egen stil med en smagfuld umami og Umahro potpourri af farver, sunde ingredienser og antioxidanter – Future Food og tang-mad indeed!

https://foodbyheart.dk/

Soshas hjerteåbnende arbejde med Kristus som mester, hvis eneste budskab er kærlighed, resulterer i en meget anderledes, præcis og jordnær clairvoyant healing, hvor der nogle gange opstår mirakler. Hun er også kursusholder og spirituel guide.

http://sosha.dk/

Begge har vi igennem over 30 år arbejdet på fuld tid med disse vore to passioner. Vi skal bo i den historiske Villa Brinkly i Snekkersten, som Annettes mand Erik nænsomt har restaureret, så villaens unikke personlighed fremhæves. Den ligger i Nordsjælland, ganske tæt på Øresund med en gammel skov i baghaven. Dette er et kursus til indre ro og fordybelse, forstærket af Annettes skønne luksus mad, Soshas individuelle clairvoyance til hver enkelt, og vor begges kærlige omsorg.

Dette eksklusive kursus starter kl. 5 fredag og slutter kl. 13 søndag. Pris 6.400 inkl. en 30 min. individuel clairvoyant opfølgning, 2 overnatninger, 2 aftensmad, 2 frokost, 1 morgenmad lørdag og 1 brunch søndag – alt som buffet. Kaffe, te, småkager, snacks ad libitum og Villa Brinklys sunde vand med antioxidanter. Der er mulighed for tilkøb af drikkevarer, f.eks. hjemmelavet saft. Man kan tilkøbe suiten eller de to skov-værelser (superieure) for ekstra 600kr pr. person, og to personer i 1 værelse giver en rabat på 300kr pr. person.

Vi glæder os til at se dig                            Kærlig hilsen, Annette & Sosha