El

This post is also available in: English


Elletræ – Udholdenhed
Latin: Alnus
Ønsker I frihed: Sæt de tilfangetagne dyr, planter og træer fri, da vil I selv kunne leve
Født 21.12.2020 kl. 11:02, Tværsum 1 hvorfra alle tal udspringer, Solen.
I de keltiske runer, ogham, det 3. bogstav F. Profeterende og beskyttende.
Fearn er elletræet på keltisk og udtales ”Verern”.

Hvert menneske har et træ knyttet til deres personlighed. Mit elver-navn, Sorcha Fearn-Sidhe – udtales ”Verern-Shii” – betyder ”Lysende Elle-Elver”.

Fearn betyder også pæl på keltisk, for mange gamle bygninger er bygget på elletræ, da det ligesom egetræ holder evigt hvis bare der er vand. Elletræets rødder stabiliserer vandløbenes bredder og skaber skygge og beskyttelse for levende væsner i vand, i luft og på land. I elletrunterne (træets hævede rødder) kan mange dyr gemme sig, og træerne gøder jorden omkring dem med nitrogen, som er et vigtigt næringsstof for planter.

Elletræ repræsenterer alle fire elementer, og balancerer således også det maskuline og feminine.

Elletræ ønskede at blive født på det eksakte tidspunkt ved vintersolhverv, hvor solen vender på den korteste dag, nemlig kl. 11:02. Desuden skete det i de dage at Jupiter og Saturn stod i konjunktion helt frem til den 26.12. og var synlig på vores nattehimmel fra ca. 16:30-17:30. Dette var et sjældent fænomen, for der er kun 6 store konjunktioner fra år 1600-2599 hvor Saturn og Jupiters minimum separation er under 0,2 grader (set med vore øjne fra jorden), nemlig i år 1623, 1683, 2020, 2080, 2417 og 2477. Saturn er skæbneplaneten der står for regler, autoritet, pålidelighed, begrænsninger og frihed HVIS du følger naturens love, og Jupiter står for glæde, optimisme, rigdom, velfærd og udvikling HVIS du tør kaste dig ud i noget nyt.

Så her kl. 11:02 sad jeg så mellem to elletræer på min skovgrund med skålen med Sølverkilde-vand i midten. Og lige inden solen var ved at vende, kom min kat Inti forbi, kiggede på skålen med vand og hvæssede sine kløer på det ene elletræ. Det sagde han, var for at markere, at hans navn, Inti er navnet på Inka-folkets solgud, og at vi skal kæmpe for jorden.

Så talte elletræerne på skift, for elletræer er sociale med hinanden og gode til at samarbejde – og sagde: Jeg er kriger, banebryder og fuld af liv, også om vinteren. Jeg skelner mellem ægte og uægte, jeg beskytter dig ved at give dig udholdenhed. Jeg profeterer, at alt bliver godt igen – om blot du lytter og handler på min lektie!

Da opstod en stor lysende orb på ca. 1m i diameter midt mellem de to elletræer.

Jeg er oplysning og viser dig din skæbne (Saturn), så du kan arbejde med den (Jupiter). Se på hvordan du behandler jorden, vandet, luften og ilden, gør noget ved det. Hvis ikke, vil naturens budskaber, i første omgang bragt af corona, kun afsluttes for at blive afløst af tydeligere lektier. Jeg er din lærermester, dit fundament, lys- og ild-krigeren som bygger bro over vandende og beskytter og renser jorden.

Ro, centrering i dit eget hjerte. Jeg er visdom, og Ravn, den fugl jeg deler mine egenskaber med, fortæller mig om altings forurening. Vågn op, siger Ravn, landet står i våde! Vi må vække menneskene, så de ser deres egen dårskab, ser ting som ting er, ser og forstår!

Jeg Elletræ opgiver aldrig, ja, selv hvis i sårer mig, fælder mig, vil mine safter, som er røde som blod, skrige til himlene om den uretfærdighed I begår mod landets skove! Vi er jeres lunger, vi er jeres frihed. Hvis du vil have frihed uden tvang, da følg naturens love og giv alle frihed til at være. Ser I ikke livets kredsløb?

Da ser jeg, at den lysende orb mellem de to elletræer bliver til et spejl, der viser mig alt det jeg er, som også rummer alt det jeg skal lære.

Lærdom:
Nu opstår et elektrisk felt, som udgår fra de to træers rødder, det bevæger sig på samme måde som højspændingsfelter og strækker sig ud og rammer vandet i skålen – ildvand – Bang! – Puff!

Vandet transformeres til den udholdenhed, der kommer af at se sig selv. Det, som giver styrke til at overvinde frygt, angst, stress og uro er at have målet for øje, klarhed, så du ved hvad du skal, for da frygter du intet.

Solution – absolution (løsning – forløsning)

Sidder overvældet og mærker den voldsomme kraft fra træerne gennemstrømme mig.

Martin Luther: ”Her står jeg og kan ikke andet”.

Braveheart: ”Freedom”.

Elletræ siges at skabe harmoni, at være rensende og astringerende, og den tørrede bark bruges mod inflammation i mund og hals, mod tandpine og blødende gummer. Siges også at hjælpe mod hudproblemer, som eksem, sår-infektioner, forbrændinger og hæmorider. Siges at hjælpe til bedre optagelse af næringsstoffer.