Fuglemælk

Fuglemælk – Intethedens Gave
Ornithogalum – som ordret oversættes til…. Fuglemælk
Født 9.6.-18.6. 2021. Tværsum alt og intet.

Fuglemælk ønskede at give menneskene Intethedens Gave, og derfor havde Hun en temmelig langvarig fødsel, før Hun endelige blev født den 18.6. i fuldstændig intethed, i fuldstændig stilhed. Den 9.6. blev jeg, oversætteren, mediatoren og healeren, bragt ind i sjælens dybe mørke nat, og mødte ved den lejlighed for første gang i år Fuglemælk i min have. Og under de efterfølgende dage, hvor fødslen fandt sted, kom jeg delvist ud af denne nat til en tilstand af mere tålelig karakter. Den 10.6. kl. 11:28 oplevede vi en solformørkelse på 40%+ i Danmark.

I denne indledende proces hviskede Fuglemælk mig tavse ord i mine ører, og det påvirkede mig.

En sen sommeraften den 15.6. bad Fuglemælk mig nedskrive, hvad Hun havde på hjerte, men fødslen måtte ikke finde sted endnu, så intet vand fra Sølverkilde ved den lejlighed. Hun talte og sagde:

”Jeg lægger en beskyttende hinde om dit æterlegeme, en kølig hånd på din pande, trøster dig og lytter til dig når alt håb synes ude; Og selvom det du siger ikke giver mening, er jeg ved din side i nødens stund, især når du har mistet meget, især når du føler der intet er tilbage. Og når du føler, du blot er en tom skal, da fylder jeg dig op indefra med strålende mælkehvidt lys. Når du tror du ser døden i øjnene for dig selv eller for en af dine kære, og dine øjne bliver tomme, da fylder jeg også disse op med et strålende overjordisk lys, fra selve Livets Kilde på sin rejse fra Mælkevejen og alle stjernerne derude.”

”Og da jubler Hærskarernes Engle ”Hosianna!” Lukas 2:14 ”Ære være Gud i det højeste! Og Fred på Jorden”.

”Jeg nærer dig og går med dig den lange vej over på Den Anden Side, ind i et nyt liv, om det være sig i dette liv eller i det næste. Når alt håb synes ude, da viser jeg dig en ny vej.”

”Salme 96: ”Syng Herren en ny Sang, syng for Herren, al Jorden, syng for Herren og lov hans Navn, fortæl om hans Frelse Dag efter Dag”.

”Der, hvor alt synes tomt og øde, da er det blot begyndelsen på Skabelsesberetningen, ja der, hvor alt synes tomt og øde, der, hvor du føler at selv din Gud har forladt dig, der går jeg den ensomme vej med dig uden et sekund at vige fra din side, og så, den dag du atter har fodfæste, da forsvinder jeg som dug for solen, og du vil knapt huske jeg var der, for jeg træder let og sagte på jorden, og du, du vil have lagt alt bag dig og husker ikke længere din smerte; Jeg sætter dig fri, jeg bortrydder dine negative erindringer af dit sind; Du vil være sat fri til et nyt liv.”

”Når jeg skal fødes, da skal jeg fødes ud af intet, i stilhed uden ord.”

Og med disse ord lukkede Fuglemælk sine blomster for natten…

Da jeg vågnede den 18.6. kundgjorde Fuglemælk, at den ville fødes. Hun bad mig ikke at tale med nogen under denne proces.

Kl. 7:30 var jeg da på vej til Sølverkilde, og så en hare på vejen. Da jeg kom til Sølverkilde, stod et dådyr ganske tæt på den anden side af kilden. Den gik langsomt derfra tværs over det bassin, hvor Sølverkilde udspringer på sin vandring forbi mig. Dådyr står for tillid. På vejen hjem mødte jeg atter haren. Haren står for udholdenhed og målrettet mod.

Ca. kl. 9 satte jeg mig i stilhed overfor Fuglemælk.

En lysende grønlig-hvid tåge udgik fra blomsterne og forenede sig med Sølverkilde-vandet i skålen. Min kat Inti kom og satte sig på skødet af mig. Efter ca. 20 minutter opstod der et kraftigt lys inde fra midten af vandet, som meget langsomt bredte sig ud over hele Moder Jord. Jeg skulle afslutte med at dyppe blomsterne i vandet.

Fuglemælk er giftig, alligevel er den blevet brugt i urtemedicin og sågar madlavning (det sidste frarådes) over hele jorden og i umindelige tider. Den siges at hjælpe mod dyb angst, kræft, hjerteproblemer inkl. kolesterol og blodtryk, smerter – især i forbindelse med fordøjelsesproblemer i den nederste del af tyktarmen og endetarmen, opkast samt alvorlige sygdomme, som ikke gør det muligt at kunne sove eller finde ro. Fuglemælk blomstrer kun kort tid, pludselig en dag er den forsvundet, for atter at dukke op et andet sted næste år.