Graalsrejse II – Pilgrimsrejse til Montserrat

This post is also available in: English


Graals-Rejse II – Pilgrimsrejse til Montserrat

Siden jeg var her med mine to yngste børn i 2008, har jeg altid ønsket at bringe pilgrimme til dette sted. I årenes løb, imens jeg hvert år bragte masser af pilgrimme til Glastonbury, fortalte jeg dem om Montserrat, og for en del år siden, i magiske Glastonbury, mødte jeg en gruppe fra Spanien som yderligere opfordrede mig kraftigt til at følge min vision. Og så, i foråret 2018 INSISTEREDE en gruppe pilgrimme jeg havde med til Glastonbury på, at jeg skulle tage dem med til Montserrat. Så denne rejse har været lang tid undervejs, så meget desto mere kraftfuld…

Vi flyver til Barcelona og derfra rejser vi den sidste korte strækning til Montserrat med bus og tog.

Vi skal bo I Cel-les Abat Marcet  LINK på selve bjerget Montserrat. Læs her: Montserrat, og her: History, tæt på Benediktinerklosteret og vi vil tilbringe tiden med bøn, gangmeditation, storslåede naturoplevelser, samt lysarbejde hvor vi dykker ned I mysterierne omkring de to aspekter af den feminine energi og de to aspekter af den maskuline energi gennem et meget intenst og livs-transformerende kursus, alt dette, naturligvis i Kristi og Den Hellige Graals ånd. Montserrat hare en fantastisk kirke, I kirken er der den smukkeste kunst (faktisk rejser mange kunststuderende hertil fra hele verden I forbindelse med deres studier), en meget kraftfuld Sort Madonna, som bliver en af vore centrale skikkelser under vort graals-arbejde, og bag hende et meget særligt meditationsrum med en meget høj energi, som rejser sig højt op til himlen og dybt ned til jordens kerne, og i midten af kirken, vort solsystems hjertecakra. Hele stedet er dedikeret til Jomfru Maria og Ærkeenglen Michael. Disse kraftfulde mestre arbejder altid side om side, som ses I England, med de to leylines Maria linjen og Ærkeenglen Michael linjen, som ses I adskillige kirker og helligsteder over hele Europa. Kirken har også sit eget fantastiske kor: Escolania Montserrat, se LINK . Her på dette link synger de Montserrats nationalsang, Virolai, som er så stærkt knyttet til Catalunyas frihedskæmpere under Francos regime, og dette kor synger også den mest fantastiske klassiske musik, hvoraf noget endda er komponeret a en af datidens munke på stedet, Narcis Casanovas. Desuden er Montserrat stedet, hvor Sir Parcival fandt Den Hellige Graal i gralsslottet, hvor både druider og tempelriddere boede side om side, og i endnu ældre tid var her et tempel for Isis og siden for Venus. Romerne grundlage her et Venus tempel i år 197. I sandhed er det evigt kvindelige forbundet med Montserrat, og vi ved, at en mystisk religiøs orden af kvinder stadig boede her frem til år 976 da grev Borell fra Barcelona erstattede dem med tolv benediktinermunke fra Ripoll. Energien herfra er her stadig, og vi skal arbejde med den!

Vore dage kommer til at se omtrent således ud:
Laudes i basilikaen
Vi hilser på Den Sorte Madonna
Vi mediterer bag Den Sorte Madonna, hvor der er en meget høj energi
Fælles morgenmad
Vi går ind i Maria Magdalenes lysøvelse og laver d
agens kanaliserede meditation
Der vil efterfølgende blive muligheder for at stille spørgsmål, også omkring mere personlige aspekter i relation til meditationen.
Fælles frokost
Dagens pilgrimsvandring
Vesper i basilikaen
Aftensmad

På et tidspunkt får vi måske lyst til at tilbringe end dag I Barcelona. Den berømte kunstner, Gaudi lod sig inspirere af Montserrats savtakkede tinder samt af træer, med rødderne opad til at skabe den fantastiske og unikke kirke La Sagrada Familia (Den Hellige Familie), som endnu ikke er bygget færdig efter Gaudi’s anvisninger, han som nu for længst er gået over til en anden verden. Vi vil også se Gaudi byen og nyde Barcelona, og de vidunderlige cafeer og restauranter. Jeg kender et godt sted at spise.

Jeg tager min rejseharpe, Bletadith med. Hun er opkaldt efter en af de bjerge, der omgiver The Ring of Brodgar, en gammel stencirkel på Orkney øerne. Jeg er opvokset som katolik og synger I Den Katolske Vor Frues Kantori I Århus, men selv tilhører jeg ikke nogen religion idet jeg betragter den åndelige verden som universel, men at synge til ære for Gud er det jeg gør, både i ord, på min harpe og i kirken, og Montserrat inspirerer mig dybt til at synge og spille direkte kanaliseret musik, eftersom vort solsystems hjertechakra er her, og så meget andet…

Rejsen inkluderer overnatning, mad, tog og bus og et meget intenst og livs-transformerende kursus samt et meget omfattende trykt materiale. Hvis du skulle få lyst til at inkludere rejsen til Barcelona i dine planer, som inkluderer tog, bus og adgangsbilletter, så skal du hertil lægge yderligere 1000 kr. Rejsen er ikke inklusive flybilletter, men jeg hjælper dig gerne med at booke fly, hvis dette ønskes.

Lad mig vide, om du har lyst til at komme med på den efterfølgende rejse, så laver jeg straks en rejse til!

Selve gralskurset blev ligesom gralskurset til Glastonbury kanaliseret ned til mig af Maria Magdalene og har en dybt transformerende virkning på dit hjerte-chakra. Alt afhængig af, naturligvis, hvor nemt du tør overgive dig til Kærligheden.

Jeg har en del faglig viden herom, idet jeg er medlem af en druideorden, the OBOD, læs om min orden her. Druiderne var de første til at acceptere kristendommen overhovedet, udenfor Det Hellige Land, og den viden som Jesus og Maria Magdalene videregav på deres hyppige rejser findes her i sin ældste form.

Gralskurserne er dybt transformerende for dit liv, da der arbejdes med hjerte-energien samt det at blive født på ny ind i din sande sjæls-form, Maria Magdalene har fortalt mig, det er de mest kraftfulde af alle mine kurser og så meget anderledes end de andre, og jeg har set, på gralsrejserne til Glastonbury, at dette fører for mange til en stærk personlig udvikling på mange planer. Ofte hænder der endda mirakler.

I dyb kontakt med De Højere Magter vil jeg starte med at fortælle den ældgamle historie om Den Hellige Graal på et langt dybere hjerte-plan end de fleste kender til, derefter vil jeg gå ind og fortælle om druidernes placering i denne sammenhæng.

Jeg vil fortsætte med at fortælle om druidernes lære og indvielsestrin og derefter ved harpens hjælp føre deltagerne ind i nogle dybt healende guidede meditationer baseret på de fem graals-symboler, som ligger fremme på et ganske særligt alter, disse meditationer vil forstærke deltagernes hjerteenergi og følsomhed overfor deres medmennesker, samt sætte dem i forbindelse med forskellige energiformer, som bringer dem ind i de dybeste graals-mysterier og sætter dem i forbindelse med den stærkt healende spirituelle opvågnen der følger af at kunne overgive sig fuldt og helt til Kraften i og omkring os.

Vi skal arbejde med en kraftfuld symbolverden, hvor naturligvis den Hellige Graal har en central plads, dog også bakket op af de øvrige graalssymboler, sværdet Excalibur, stenen og gralsspydet, samt naturligvis det femte element, elementet æter, Caer Wydyr, som repræsenterer selve den EVIGE kærlighed i hjertet og binder alle elementerne sammen til en helhed. I mine syn så jeg, at der også er en gralsridder for hvert verdenshjørne, og ifølge mine kurser repræsenterer Sir Parcival vest, følelser og Den Hellige Graal. Det kan således ikke undre nogen, at Montserrat, hvor Sir Parcival fandt Den Hellige Graal anses for at være det planetariske hjertechakra.

Efterfølgende vil deltagerne have mulighed for at beskrive deres oplevelser, og Sosha vil med sin clairvoyance og sit lys forstærke og klare den enkeltes oplevelse.

Disse stærke, stærke indtryk vil løbende blive manifesteret på mange planer i os under kurset gennem udførelse af praktisk ceremonielt arbejde samt at kunne arbejde mere intensivt med os selv og andre i forbindelse med graals-symbolerne.

Yderligere – meget omfattende – materiale samt Maria Magdalenes Lysøvelse vil blive udleveret undervejs på pilgrimsrejsen.

Vi rejser på individuelle billetter, derfor kan du flyve fra København, Billund, Aalborg eller Hamborg eller hvor du nu kommer fra.

Overvejer du om det er noget for dig at tage med på rejsen, er du velkommen til at ringe til mig.

brightest blessings
Sosha
/|\