Berberis

This post is also available in: English

Berberis – Tro mod dig selv (selvrespekt)
Berberis Darwinii
Kalder sig selv Den Gyldne Drage
Født 16.3.2019
Tempelriddernes valgsprog: Nosce Ipsum = kend dig selv. Lysets Broderskabs valgsprog: Når du kender dig selv, kender du Gud. At elske dig selv hvorved du kan elske andre. En fredfyldt selvbevidsthed.

Dagen inden, den 15.3. blev vi sendt ud i Chalice Well Garden. Allerede inde fra lokalet fik jeg beskeden af De Højere Magter: ”Gå til Den Hellige Tjørn ved Løvehovedet”. Jeg gik derhen og så mig forvildet om, pludselig så jeg en busk, jeg aldrig havde lagt mærke til før, med smukke gule blomster. Den stod op af hegnet mellem haven og vejen og jeg mærkede dens beskyttende energi. Til mig sagde den: ”STOP, gå ikke længere, bliv hvor du er”; Det var et personligt budskab til mig. Den hjælper med grænse-problemer, viser hvornår nok er nok. Videre talte den til mig og sagde: ”Dette er mit hjem, jeg er plantet som beskyttelse og vagtpost mod den anderledes energi, der er på den anden side af hegnet.”

Stor var min overraskelse og glæde, da Natascha i stilhed tog hos hen til busken dagen efter. Det var den, vi skulle samarbejde med!

Ved Berberis’ fødsel var der en masse små maskuline og feminine devaer, som viste sig at være små dryader (det er normalt træernes sjæl), men disse var ganske små: ”En busk er et lille træ”, fik jeg at vide. En af disse dryader, der mindede om Sir Gawain prikkede mig på skulderen og sagde ”Vågn op!” og jeg fik associationen til Gurdijeff’s lære. Han lærte os at de fleste mennesker ikke har en forenet bevidsthed, og derfor lever deres liv i en tilstand af hypnotisk ”vågen søvn”. Også så jeg et billede af den sovende Holger Danske på Helsingør Slot, som siges at vågne til dåd, når landet står i våde.

Solen skinnede igennem dens blade og skabte således lange stråler af lys, som når lysets stråler rejser fra himlen og ned på jorden igennem huller i skyerne. På et tidspunkt dryssede der nogle af dens blomster helt af sig selv ned i skålen med vand ved dens fødder.

Berberis siger: Jeg giver dig i overflod uden selv at brænde ud, jeg er Fugl Fønix. Jeg er en indre lykke, der smitter. Lysets kraft. Vogter og vagtpost over Helligt Rum, dit Hellige Rum. Brexit: Who shall reap and who shall sow, good Lord, show me the way. Ærkeenglen Michael, Dragens Vej (the Dragon Path). En kombination af den maskuline og feminine ild: Ida og pingala, de to kundalini-kræfter, som forbinder sig med shushumna. Gammel viden. At hvile i nærværet og sandheden af hvem du er.

Berberis siger:

  • Jeg er dit rodchakra, og dog bringer jeg dig i forbindelse med kronechakraet, og den gyldne forbindelse af inspiration, der trækkes ned fra ID-punktet.
  • Jeg er den Brændende Tornebusk, jeg er den jeg er, kun således kan jeg bringe dig i forbindelse med universet.
  • Jeg er en firewall, en skildvagt, og kan beskytte dig mod skadelige indtrængninger, wifi og 5G.
  • Jeg er sendebud og beskytter, jeg er din krone, jeg bringer dig glæde og overflod og bringer dig til både høje og lave steder. Mine blomster er klokker, der kalder til vagtsomhed, og hjælper dig til at forholde dig til svære følelsesmæssige problemer, giver dig hjælp til at være helt i live og tilstede også seksuelt.
  • Jeg er kærlighed der kysser din sjæls inderste væsen.
  • Jeg beder dig overveje hvem du vil dele dit sande jeg med. Jeg genskaber din selvrespekt gennem blidhed og har mine rødder dybt i jorden.
  • Det er naturligt for mig at tale sandt og vise mit store spand gennem bladenes takkede mørkegrønne og blomsternes klare gyldne.
  • Altid åben, altid klar til at have det lidt sjovt, altid modig og vovet.
  • Jeg er din indre ild, dragens ånde, din indre kerne, din vågnende kraft. Din livskraft er jeg.
  • Jo højere du bygger dine grænser, jo højere bliver jeg. Når først du har mødt mig, kan du aldrig slippe mig af syne, jeg er din indre samvittighed, din indre stemme, jeg bringer dig til din indre kerne og din SJÆL.

Berberis er kendt for at hjælpe mod kræft, er astringerende, og dens bark, rødder og stamme kan bruges til farvning af tøj i en smuk gul farve. Om efteråret har den blåviolette spiselige bær, som også kan bruges til urtemedicin. De violette bær er komplementærfarven til blomsternes gyldne, og dens blade ligner kristtornens blade.